Uforglemmelige opplevelser fra hesteryggen

Vi tilbyr

En helg fylt med gode opplevelser som passer godt for nybegynnere og erfarne ryttere! Vi tilbyr pakker med overnatting, guidede rideturer, frokost, lunsj og middag inkludert.

Les mer

Bli med på en lengre tur med oss i fjellet i Rendalen, og opplev noe av det beste Innlandet har å by på! Pakkene våre inkluderer alle måltider, overnatting og guidede rideturer.

Les mer

Disse turene tar 3 eller 5 timer, og passer perfekt for venner, par, unge, voksne, og familier. Vi rir i naturskjønne og uberørte omgivelser.

Les mer

Program for 2022 ligger ute nå!

Rideleirene er en fin opplevelse for hesteinteresserte barn og ungdom. Alle får ansvar for egen hest gjennom uka, og er med på alt stell.

Les mer

Overnatting

Trenger du kun overnatting, og vil skape din egen opplevelse i fjellet? Vi tilbyr overnatting på idylliske Klettsetra, som er et perfekt utgangspunkt for gode fjellturer i Rendalen. Her vil du kjenne på ro og stillhet, og at det er greit at tiden går litt saktere i en ellers travel hverdag. Utleieenhetene våre er godt utstyrt, og alt ligger til rette for et fint opphold.

Gasskomfyr

Kjøleskap

Sengetøy

Kjøkkenutstyr

Om Rendalen Fjellridning

Siden 1996 har vi tilbudt minnerike hesteopplevelser for liten og stor. Vi er stolte over å kunne bruke hele gårdens og setras ressurser, og driver med hest og sau hele året. Rendalen er på sitt aller vakreste gjennom sommeren og mot høsten, og mellom juni og september tilbyr vi rideleir og turer for hesteglade mennesker. Les mer om oss, hestene og gårdsdriften her.

Les mer

Ridetur Hest